Brand:

Large Format ID Card Printer

ZC10L của Zebra là máy in có kích thước lớn, trực tiếp tới thẻ, có thể sản xuất đầy đủ các thẻ màu cạnh-sang-cạnh trong một quy trình in. Giảm lãng phí và tiết kiệm tiền cả trong thẻ in trước và thẻ còn sót lại không sử dụng được bằng cách in những gì bạn cần theo yêu cầu. Không cần đặt mua một phần ID hoặc huy hiệu trước khi in.

Với phần mềm Card Studio của Zebra, tạo các thẻ PVC hấp dẫn trực quan với thiết kế chất lượng cao. ZC10L rất linh hoạt để bạn có thể thực hiện thay đổi thiết kế thẻ ngay vào thời điểm của sự kiện. Bao gồm các logo nhà tài trợ, kết hợp quảng cáo và chụp ảnh khách tại điểm nhập cảnh để cá nhân hóa thêm thẻ và tạo ra các vật lưu niệm cho khách.

Sự sẵn có của sản phẩm và dịch vụ có thể khác nhau tùy theo quốc gia. Vui lòng kiểm tra với đại diện của Zebra địa phương để biết thêm chi tiết.

Large Scale Passes, for example for sports or music events are the specialty of our special XXL Card Printers. These are our self-developments based on proven quality card printers. Their compact format and easy handling ensure comfortable and efficient operation. Within the shortest period, visitors can be supplied with useful, large size passes, that can be worn with matching lanyards. No more time consuming lamination of paper sheets. Where necessary, contactless chips can be encoded in the same process. 
Preprinted XXL- cards sized 124,8 x 87,8 mm can be personalized and individually printed within an area of 86 x 54 mm, which equals the size of an ISO-card - either monochrome or in full color. The printing time per card takes about 25 seconds. 
The XXl Pro and the P310 XXL Dual Size additionally work with cards sized 140 x 87,8 mm. The centered printing (recommended print area: 82 x 51 mm) within this format is also very suitable for landscape-layouts. For further information about the specific models please click on image on the right.

Share: